قیمت مینی چیلر

مینی چیلر دستگاهی است که با سرد کردن آب و انتقال آن به محیط مورد نظر، عملیات خنک کاری را انجام می دهد یا به آن کمک می کند. این سیستم های تهویه با ظرفیت کمتر از 20 تن تبرید، هم در بخش خانگی و هم در حوزۀ صنعت به کار برده می شوند.

مثلا در بخش صنعت اگر نیاز به خنک کردن یک قطعه، دستگاه، یا محلول باشد، می توان آب سرد شده توسط مینی چیلر را به آن رساند تا با تبادل حرارت کار خنک کردن انجام گیرد. در بخش خانگی هم این آب سرد می تواند از یک دستگاه مانند فن کویل عبور کند تا محیط داخلی خانه را خنک کند.

بیشتر مینی چیلر موجود در بازار 2.5 تا 12.5 تن تبرید معادل 30000 تا 150000 BTU/h را دارا هستند. این سیستم ها از نظر گرمایش نیز به خوبی عمل کرده و می توانند جایگزین سیستم های قدیمی شوند که دچار مشکل شده یا مصرفشان افزایش یافته است.

مزایای مینی چیلر

شاید اصلی ترین دلیل استفاده از مینی چیلر عدم تمایل به داشتن موتورخانۀ مرکزی و دردسرهای مربوط به سایر سیستم های تهویه باشد. استقلال واحد های ساختمانی و حتی اتاق ها در صورت استفاده از فن کویل، دو فصل بودن، با دوام بودن به دلیل ساده بودن این دستگاه ها، حجم و وزن کم، عدم اشغال فضای سقف کاذب برای کانال کشی، قابلیت نصب خارج از منزل، صدای کم، و عدم نیاز به وجود برج خنک کننده از دیگر مزایای مینی چیلر هاست.

همچنین این سیستم ها قابلیت تعمیم دارند. بدان معنا که با هدف افزایش ظرفیت، به راحتی می توان از آن ها به صورت موازی استفاده کرد.اگر قصد تعویض مینی چیلر قدیمی خود را داشتید، می توانید با جایگزین کردن مینی چیلر، مینی چیلر جدید را به فن کویل قدیمی متصل کنید تا در هزینه تان صرفه جویی گردد.

می توانید مینی چیلر را در بام منزل، تراس، حیاط و غیره نصب کنید. فقط کافیست این نقطه مکانی باشد که گردش هوای دستگاه را مختل نکند. مثلا نباید خروجی هوای دستگاه در جهت باد باشد.

معایب مینی چیلر

مینی چیلر برای ظرفیت کمتر از 20 تن تبرید ساخته می شوند و نمی توان برای اماکن بزرگ یا کاربردهای سنگین صنعتی از آن ها استفاده کرد. به بیان دیگر، نبایست مینی چیلر را جایگزین چیلرها نمود.

اجزای مینی چیلر

کمپرسور، اواپراتور، مبرد، و کندانسور از مهمترین اجزای یک مینی چیلر هستند که در ابعاد و ظرفیت های کوچکتری نسبت به چیلرهای صنعتی ساخته می شوند. مینی چیلر می توانند دارای صفحه نمایشگر و لوازم جانبی نیز باشند. اتصالات مختلف نیز بخش ثابت این دستگاه هاست. کمپرسور های مینی چیلر می تواند از نوع اسکرال، اسکرو، پیستونی، و سانتریفیوژ باشد که نوع اول کاربرد وسیع تری در ساخت مینی چیلر دارد.

در برخی موارد ممکن است در یک دستگاه بیش از یک کمپرسور به کار برده شود. کندانسور نیز دو نوع اصلی و متداول دارد که نوع اول توسط هوا و نوع دوم توسط آب خنک می شود و به آن ها هواخنک یا آب خنک گفته می شود. اغلب مینی چیلر از کندانسور هواخنک بهره می برند.

بیشتر حرارتی که کندانسور به خود می گیرد به دلیل ذات عملکردی آن است؛ زیرا این بخش است که حرارت مبرد را می گیرد و حالت مادۀ آن را عوض می کند. مبرد دستگاه نیز مایعی مدام در حال گردش است که عمل انتقال گرما را در مینی چیلر به انجام می رساند. نوع مادۀ مبرد می تواند متفاوت و حتی قابل سفارش توسط مشتری باشد. R22، R134a، و R407 نمونه هایی از این مبردها هستند.

 قیمت مینی چیلر

برای خرید مینی چیلر ابتدا از نیاز خود مطمئن شوید و انتخابتان را با افراد باتجربه در زمینه فروش و نصب در میان بگذارید. محدودیت هایی از قبیل نوسانات ارزی موجب شده اند تا سیستم های مختلف تهویه چه وارداتی و چه تولیدی با نوسان قیمت مواجه گردند.

به همین خاطر در زمینۀ قیمت مینی چیلر معمولا فروشگاه های مختلف از درج قیمت محصولاتشان چه روی اجناس و چه به شکل اینترنتی خودداری می کنند و قیمت هایی که در برخی سایت ها اعلام می شوند با رقمی که زمان خرید پرداخت می کنید عمدتا متفاوت است. اما شما می توانید قیمت مینی چیلر مختلف را تلفنی و یا حضوری از ما دریافت نمایید.

در حالت کلی می توان گفت قیمت این سیستم های تهویه در بازار فعلی مابین 17 الی 50 میلیون تومان است. از نظر قیمت گذاری، قیمت یک مینی چیلر با ظرفیت مینی چیلر رابطه مستقیم دارد. ولی گاهی دو مدل تقریبا یکسان قیمت متفاوتی پیدا می کنند. از چنین عواملی که بر قیمت مینی چیلر اثر می گذارد می توان به سال ساخت، میزان مصرف برق، و متریال مورد استفاده اشاره کرد.

متریال مورد استفاده و فینیشینگ این سیستم ها نیز اهمیت زیادی دارند؛ زیرا مینی چیلرها به شدت در معرض شرایط جوی قرار دارند و در کنار آن با رطوبت، گرما و سرمای خود دستگاه هم سروکار خواهند داشت. عدم استفاده از مواد مناسب، عمر مفید دستگاه را به شدت کاهش می دهد و می تواند آن را دچار پوسیدگی و یا نشتی نماید. به طور مثال، لازم است برای شرایط سخت آب و هوایی، روی فین ها از پوشش ضد خوردگی استفاده شود.

انواع مینی چیلر

 

مینی چیلر MC300C

قیمت مینی چیلر: 12 دلار آمریکا

بازۀ دما: 5 تا 35 درجه سانتیگراد

دقت کنترل دما: 0.1±

ظرفیت خنک سازی در دمای 20 درجه سانتیگراد: 300 وات

ظرفیت تانکر آب: 4 لیتر

حداکثر فشار پمپ سیرکولاتور: 0/4.0 bar

حداکثر نرخ جریان پمپ سیرکولاتور:6 لیتر در دقیقه

سایز اینترفیس: 1/2''NPT

وزن خالص: 32 کیلوگرم ابعاد (ط.ع.ا): 230 و 475 و 475 میلی متر

پمپ های داخلی و خارجی از جنس استیل ضد زنگ

مینی چیلر MC150A

مینی چیلر MC150A

قیمت مینی چیلر: 910 دلار آمریکا

بازۀ دما: 5 تا 35 درجه سانتیگراد

دقت کنترل دما: 0.1±

ظرفیت خنک سازی در دمای 20 درجه سانتیگراد: 150 وات

ظرفیت تانکر آب: 1 لیتر

حداکثر فشار پمپ سیرکولاتور: 0.3/0.45 bar

حداکثر نرخ جریان پمپ سیرکولاتور:10 لیتر در دقیقه

سایز اینترفیس: 1/4''NPT

وزن خالص: کیلوگرم

ابعاد (ط.ع.ا): 230 و 280 و 380 میلی متر

منبع:قیمت مینی چیلر


داکت اسپلیت مینی ,چیلر ,قیمت ,های ,دستگاه ,ها ,مینی چیلر ,قیمت مینی ,این سیستم ,سیستم های ,پمپ سیرکولاتورمنبع

فن کویل(فن کوئل)

قیمت مینی چیلر

داکت اسپلیت

فن کویل و انواع فن کویل زمینی،سقفی، دیواری و کانالی

لیست قیمت مینی چیلر 2.5 تن تا 70 تن از قیمت 16 تا 455 میلیون

چه فن کویلی مناسب شماست؟

مشخصات

آخرین جستجو ها

آموزش و خرید چاپگرهای سه بعدی کالای ارزان گل شبنم اشک زمزم دانلود جدیدترین فیلم ها دستمزد نقاش ساختمان باربری باربری تهران Zachariah5wnr Website تو بهترین خرید رو از ما داشته باش